Ομελετιέρα DUBOKO – 2 αντικολλητικά τηγάνια που εφαρμόζουν μεταξύ τους για ψήσιμο και από τις δύο πλευρές με ένα απλό γύρισμα.
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ομελέτες και κρέπες με την ομελετιέρα της σειράς DUBOKO. Με 3 αντικολλητικές επιστρώσεις και πρωτοποριακό σχεδιασμό από 2 αφαιρούμενα, αντικολλητικά τηγάνια που εφαρμόζουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το εύκολο και ομοιόμορφο ψήσιμο της ομελέτας και από τις δύο πλευρές απλά με ένα γύρισμα του σκεύους, ενώ παράλληλα δύναται να χρησιμοποιούνται ως 2 ξεχωριστά τηγάνια. Η εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση εγγυάται τέλεια, αναλλοίωτη γεύση, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα και εύκολο καθάρισμα, ενώ εγγυάται μακροχρόνια αντοχή στην καθημερινή χρήση. Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. Εφαρμόζει τέλεια στην εστία και εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.
Κατάλληλη για εστίες: Αερίου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Αλογόνου.
Διάμετρος πάτου: 20 cm
Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων.
Οδηγίες χρήσης
– Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
– Αλείψτε το εσωτερικό του σκεύους με λάδι ή βούτυρο πριν από κάθε χρήση.
– Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο.
– Η χαμηλή ή μέτρια θερμοκρασία είναι αρκετή για την επίτευξη των καλύτερων μαγειρικών αποτελεσμάτων.
– Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε το σκεύος να κρυώσει και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων.
– Προτιμήστε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό ή σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης.
– Μην κόβετε ποτέ τις τροφές μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.
– Μαγειρεύετε σε εστία με μέγεθος ίδιο ή μικρότερο από εκείνο της βάσης του σκεύους.
– Μην αφήνετε το λίπος ή το λάδι να ζεσταίνεται τόσο ώστε να καπνίζει, να καίει ή να γίνεται μαύρο.
– Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.
– Η αντικολλητική επικάλυψη είναι σύμφωνη με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.